بیماری قند خون انسولین Fundamentals Explained
بیماری قند خون انسولین Fundamentals Explained
Blog Article
یکی از شاخصهای مهم برای ارزیابی و بررسی سلامت بدن قند خون نرمال میباشد؛ میزان قند خون نرمال در سنین مختلف با افزایش سن، ابتلا به برخی از بیماریها و حالات مختلفی همچون ناشتا و غیر ناشتا تغییر مییابد اما همیشه باید قند خون را در محدوده نرمال خود نگه داشت تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.
یک قرائت تصادفی قند خون بالاتر از ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر نشان می دهد که فرد مبتلا به دیابت است.
آیا ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر قند خون بعد از غذا طبیعی است؟
دانستن مقدار نرمال و طبیعی قند خون بسیار پر اهمیت است و موجب شناخت بازه سطوح گلوکز خون شده و به کنترل دیابت بسیار کمک می کند.
یکی از روشهای کاهش قند خون این است که به سراغ رژیم غذایی سالم بروید. به طور کلی غذاها و نوشیدنیهایی که به کندی جذب بدن میشوند، بهترین انتخاب برای کنترل قند خون بالا هستند چرا که با مصرف آنها فرد دچار افزایش یا افت قند خون نمیشود.
برای جبران این تغییرات، الکترولیت ها از طریق وریدی به شما تزریق شده تا عملکرد طبیعی قلب، عضلات و سلول های عصبی شما حفظ شود.
این مواد باعث ترشح انسولین میشوند و به پایین آمدن قند خون کمک میکنند.
بزرگسالان مبتلا به دیابت بارداری: کمتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر یک ساعت پس از غذا خوردن. کمتر از ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت بعد از غذا خوردن
قند خون همچنین می تواند تحت تأثیر بیماری های قلبی و دیابت قرار گیرد.
زبان انگلیسی پایه دوازدهم – تدریس کامل درس سوم کتاب کار زبان ۱۲
یک بررسی سیستماتیک در سال ۲۰۱۴ نشان داد که خوردن آجیل میتواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. تحقیق در مورد بیماری قند خون بهتر است تا حد ممکن مغز دانهها را به صورت تمام و فرآوری نشده مصرف کنید. آجیلهای پوشش دهی شده یا طعم دار دارای شاخص گلوکز بالاتری نسبت به آجیل خام هستند.
من مشکل اضافه وزن ندارم که هیچ حتی یکم کسری وزنم دارم هر روز حداقل نیم ساعت حتما پیاده روی میکنم
جو دارای شاخص گلوکز ۵۵ یا پایینتر است و این باعث میشود فرد کمتر دچار افزایش و افت سطح قند خون گردد. جو همچنین حاوی ب-گلوکان است که دارای فوایدی از این جمله است: کاهش گلوکز و پاسخ انسولین پس از غذا، بهبود حساسیت به انسولین، کمک به حفظ کنترل گلوکز و کاهش چربی خون (چربی). مطالعات نشان میدهد که مصرف جو در کنترل گلوکز و چربی در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم تأثیر مثبتی دارد.
بزرگسالان مبتلا به دیابت که باردار نیستند: کمتر از ۱۸۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت پس از غذا خوردن.